Wat hebben wij u te bieden?

 

Vergaderen

Op de zolder van onze wolschuur hebben wij een fijne ruimte ingericht voor vergaderingen en bijeenkomsten. Hier kunnen maximaal 20 mensen bij elkaar komen om in alle rust te overleggen, presenteren, samenwerken… Alles wat je hierbij nodig hebt is aanwezig: Koffie, thee, beamer, wifi… Je kunt op ons erf gratis parkeren, de uiterwaarden en de waal zijn op loopafstand. Onze schapen zijn vlakbij om even te knuffelen, in het voorjaar kan je zo de stal inlopen om even bij de lammetjes te kijken. De A15 is niet ver, wij zijn zeer goed en snel te bereiken!

 

Workshops

Op een schapenboerderij is wol, veel wol! Naast de bijzondere wol van onze “wollies” die we speciaal voor hun bijzondere wol hebben, is er ook “gewone” witte wol van de andere schapen.

Deze wol willen we ook verwaarden door er mooie dingen van te maken: het is een mooi natuurproduct dat helaas nogal wordt ondergewaardeerd. Daar willen wij verandering in brengen door te laten zien wat je ermee kunt.

We werken samen met anderen om workshops te geven, samen is beter, sterker en we willen iedereen de kans geven.

 

Ecoprinten

Verder groeien op de dijken en in de tuin veel planten waarvan we de pigmenten kunnen gebruiken om te verven en printen, ook hiermee gaan we aan de slag!

 

Schapen en vachten

We zijn een kleinschalig schapenbedrijf omdat we onze dieren willen kennen en ze voldoende liefde en aandacht willen kunnen geven. Onze schapen zijn deels een kruising texelaar x Rouge de l’ouest, deels een groep bestaande uit longwool sherino’s en wensleydales waar we eigenschappen in proberen te brengen om zo mooi mogelijke wol te krijgen: glans, krul en liefst een grijze kleur. We verkopen onze eigen vachten en ook mooie vachten van bevriende schapenhouders.