De Dag van de Wol is voor ons een geweldige gelegenheid om onze nieuwste creaties en ontwikkelingen te delen. Maar we zijn hier niet alleen om onze producten te laten zien. We kijken er naar uit om andere professionals te ontmoeten die, net als wij, gepassioneerd zijn over wol en de vele mogelijkheden die het biedt.

 

Of u nu een hobbyist bent, in de bouwsector werkt, een ontwerper, binnenhuisarchitect of kunstenaar bent, we nodigen u uit om ons te bezoeken. We staan altijd open voor discussie, het uitwisselen van idee├źn en het verkennen van mogelijke samenwerkingen.

 

Tijdens de Dag van de Wol zullen we ook een demonstratie geven van ons naaldviltproces en de manier waarop we hergebruikt textiel integreren in onze creaties en wij verwelkomen wij u graag bij onze stand op de Dag van de Wol in Boxtel. Bij Boldwool brengen we de oude kunst van het naaldvilten samen met innovatieve upcycling-technieken om een unieke spin te geven aan de vele mogelijkheden die wol biedt.

 

We specialiseren ons in het gebruik van wol met hogere micronwaarden die we transformeren in kwaliteitsvolle, handgemaakte accessoires zoals boodschappentassen en bucket hats. Naast wol voegen we ge├╝pcyclede denim toe aan onze creaties, een manier om een bijproduct van de mode industrie nieuw leven in te blazen.
Het grote voordeel van deze naaldviltmachine is de mogelijkheid om met ongewassen schapenwol te kunnen werken. Dat scheelt enorm veel tijd. Zo goed als alles behoort tot de mogelijkheden, de sky is the limit.

 

Deze dag is voor ons een geweldige gelegenheid om onze nieuwste creaties en ontwikkelingen te delen. Maar we zijn hier niet alleen om onze producten te laten zien. We kijken er naar uit om andere professionals te ontmoeten die, net als wij, gepassioneerd zijn over wol en de vele mogelijkheden die het biedt.

 

Dag van de Wol is altijd een inspirerend evenement en we zijn trots om deel uit te maken van de gemeenschap die de veelzijdigheid van wol viert. We zien uit naar een dag vol creatieve energie en vruchtbare gesprekken.

 

Fimpje

Deze foto's geven een indruk van de mogelijkheden: